Selecteer een pagina

Diensten

Ramen en kozijnen reinigen

Onze hoofdactiviteiten zijn het periodiek schoonhouden van uw ramen en kozijnen. De benodigde kennis, ervaring en service garanderen u de oplossing voor het schoonmaken van uw pand, woning of kantoor. Ladders en  telewash systemen zijn specifieke onderdelen van onze werkwijze. Wij nemen uw zorgen uit handen en leveren u een schoon pand, kantoor of huis.

Bij het telewash systeem wordt gewerkt met de eigenschap van puur water zonder mineralen. Wanneer we puur water over een oppervlak laten vloeien, het vuil los borstelen en vervolgens goed na spoelen, lossen vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos.

 

Kunststof reinigen

Kunststof en aluminium kozijnen moeten zo nu en dan gereinigd worden, om de kwaliteit te behouden. Snelle service en kwaliteit staat bij ons centraal en daarom weten wij precies wat en wanneer er gereinigd moet worden.

De juiste manier van het schoonmaken is het wassen en oppoetsen van de kunststof- en aluminium kozijnen , zodat het zichtbaar schoon en glanzend blijft.

 

Dakkapel en/of daklijst reinigen

Dakkappellen en daklijsten raken geregeld vervuild door onder meer vogelpoep, mos en neerslag. Om u hier volledig in te ontzorgen, is het aan te raden om dit vakkundig te laten verwijderen.

Door kwaliteit en snelle service van Zwinkels voor schoonhouden, heeft u geen omkijken naar het behoud van uw mooie pand, kantoor of huis. De levensduur van het materiaal en de uitstraling worden hierbij verlengd.

 

Dakgoot reinigen

Mos, bladeren, zand en vuil zijn vaak de oorzaak van verstopte regenafvoeren. Het water kan niet tijdig worden afgevoerd en loopt over de rand van de dakgoot langs uw gevel, in de spouw en uiteindelijk naar binnen in uw woning. Een vochtige muur zorgt voor allerlei extra problemen en het kan zelfs de oorzaak zijn van agressieve schimmelvorming in uw woning.

 

Vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Zwinkelsvoorschoonhouden.